vineri, 27 mai 2016

DISPERARE ELECTORALA LA POIANA MARE

CLAUDIU BUZATU- viceprimar si candidat PNL

In urma ultimelor sondaje Poiana Mare are deja un favorit in persoana candidatului PNL, viceprimarul Claudiu Buzatu, un om educat, cadru universitar,  care a demonstrat ca poti sa ocupi o functie in administratia locala din Romania si sa ramai vertical. Tocmai aceasta verticalitate si lipsa compromisului a facut ca in momentul de fata Claudiu Buzatu sa fie primul clasat atunci cand se pune intrebarea "pe cine veti vota pe 5 iunie?".
Pe surse, ziaristii de la Oltenia Exploziv, au aflat ca in spatele acestor manifeste care incearca sa-l murdareasca pe Claudiu Buzatu, se afla candidatii PSD si ALDE din Poiana Mare, pozitionati pe locul doi si trei in sondaje.
Pe fluturasii aruncati prin centrul comunei si pe strazi, contracandidatii l-au acuzat intr-un mod parsiv pe viceprimarul Claudiu Buzatu, neavand curajul sa-l infrunte intr-o discutie sau in cadrul unei emisiunii unde sa-si expuna programul electoral.
 Acum mai nou se obisnuieste sa nu spui ce vei face dar mai degraba sa ai grija sa dai in altul si sa-l murdaresti pentru a obtine un loc mai bun, o functie sau alte foloase. candidatii ALDE si PSD mai bine ar iesi sa vorbeasca oamenilor si sa le arate ce vor sa faca pentru comuna ca tuturor sa le fie mai bine. Dar se stie ca e mai usor sa strici decat sa zidesti.
Acesti indivizi se pot compara cu cei care arunca ulei pe casele celor ce-i considera dusmani, gesturi si acte badaranesti tractoristo-comunisto-bolsevice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARIILE VOR FI PUBLICATE DUPA MODERARE.VA RUGAM NU FOLOSITI EXPRESII OBSCENE. VA MULTUMIM!